Merk logo

Kendix gordijnen kun je kopen bij Busscher woonadviseurs in de regio Denekamp en Oldenzaal

Bij Busscher woonadviseurs zoeken de adviseurs samen met jou Kendix gordijnstoffen voor jouw woonstijl. Kendix mixt op originele wijze allerlei materialen en kleuren. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins ontstaan. Durf jij de spannende combinaties aan? Kom eens neuzen bij ons in de winkel in de regio Denekamp en Oldenzaal.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Busscher woonadviseurs!

Kendix gordijnstoffen in Denekamp

Kendix biedt keuze uit meer dan 800 kleuren en dessins. Dit in combinatie met soorten stof maken de mogelijkheden eindeloos. Kendix is hét voorbeeld van hoe lichtspel het wooncomfort bepaalt. De gordijnstoffen en dessins zijn gericht op consumenten die gaan voor exclusiviteit.


Maak een afspraak

Kendix Allure in de regio Denekamp en Oldenzaal

De tweede collectielijn van Kendix draagt de toonaangevende naam ‘Allure’. Het gaat hier om rijke ontwerpen die geïnspireerd zijn op de Hollandse meesters van weleer gecombineerd met een hedendaagse twist van Dutch Design.

Kendix heeft met Allure een middenweg gevonden tussen het minimalistische van de moderne tijd en de weelde van de klassieke stijl.


Maak een afspraak

Kendix in jouw interieur

Door inspiratie in de architectuur, cultuur, design en kunst is Kendix in staat om een specifieke collectie te vervaardigen met niet alledaagse designs en prints. Creëer een persoonlijke touch in huis met Kendix gordijnstoffen. De adviseurs van Busscher woonadviseurs adviseren je graag over de mogelijke confectiemethoden. Zo krijgt jouw raambekleding precies die look die jij zoekt.


Kendix voor elke kamer

Busscher woonadviseurs brengt luxe en exclusiviteit in jouw huis met Kendix. Combineer jouw favoriete kleuren, dessins en comfort in de mooiste gordijnstoffen van Kendix. De koffie staat klaar in Denekamp.


Neem contact op met Busscher woonadviseurs voor meer informatie

Busscher woonadviseurs in de regio Denekamp en Oldenzaal voor Kendix:

- Uni
- Dessin
- Transparant
- Inbetween
- Weetstof
- Drukstof
- Ausbrenner
- Vlamvertragend