Busscher woonadviseurs adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Busscher woonadviseurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Busscher woonadviseurs adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel privé als zakelijk.. Aan de Oldenzaalsestraat 26-28 in Denekamp vind je onze showroom. Een eigentijdse woonwinkel gespecialiseerd in meubels, raambekleding, vloerbedekking, wandbekleding, zit- en slaapcomfort.


Maak een afspraak

Al 90 jaar Busscher woonadviseurs

Busscher woonadviseurs is een echt familiebedrijf.

In 1925 is Bernard Busscher begonnen met een meubelmakerij annex aannemersbedrijf. In de loop van de jaren ging de aandacht steeds meer in de richting van de meubels. De huidige eigenaar Benno Busscher heeft de zaak overgenomen van zijn vader Johan. Busscher woonadviseurs wordt dus al door de derde generatie gerund. In 2000 is de winkel uitgebreidt met 600m2 en een entree aan de kant van de Oranjestraat. Benno wordt bijgestaan door zeer gemotiveerd en ervaren personeel, bestaande uit 3 verkoopmedewerksters, styliste en 2 stoffeerders.

De grote merken van Busscher woonadviseurs

Bij Busscher woonadviseurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Auping
Silvana
De Toekomst